POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Mirelonové sáčky, perfektní úschova potřebných i nepotřebných věcí

Publikováno: 16. 3. 2016

Druhým typem věcí jsou takové předměty, které se k našim rukám dostanou jen velmi sporadicky nebo nepravidelně. Jde většinou o uložené věci, které jsme se rozhodli záměrně vyklidit z našeho dohledu. A protože doba uskladnění se může dost protáhnout, je na místě uložené předměty ochránit před nepříznivými vlivy jakými může být jednak mechanické poškození, jednak znečistění, zaprášení nebo poškození v důsledku otřesů.
 
K tomuto účelu skvěle poslouží sáčky vyrobené z mirelonu. Jsou vhodné k zabalení součástek a elektroniky, automobilových dílů i uměleckých předmětů. Sáčky jsou vyrobeny s pěnového polyetylenu s ideálními rozměry 440 na 310 milimetrů, ale na objednávku je možné vyrobit i sáčky jiných rozměrů. Tloušťka materiálu je pak pouhý 1 milimetr, což sáčkům neubírá na spolehlivosti, jejich odolnost proti protržení je jednou z jejich nejpraktičtějších vlastností. Vždyť kolikrát už jste museli řešit situaci, kdy jste investovali svůj čas a elán do balení velkého množství předmětů, pečlivě sáčky uložili na místo a po nějaké době jste s hrůzou zjistili, že sen o neprotržení sáčku byl sice na dosah, ale nedosažitelný.
 
mirelonovým sáčkem tohle už nikdy nezažijete, žádná nepříjemná překvapení vás nečekají.  Mirelonový materiál a sáčky z něj vyrobené jsou odolné nejen vůči vodě, ale i chemikáliím. Do sáčků můžete uložit i automobilové díly nebo nejrůznější typy součástek, které následně schováte v garáži bez obav o jejich budoucí kvalitu. Povětrnostní podmínky, prach, špína, voda ani vylité ředidlo nebo lepidlo nemají proti mirelonu šanci.
 
Sáčky jsou prodávány v balení po 500 kusech, ale jakmile zjistíte jaký úžasný partner vám v podobě sáčku přispěchal na pomoc, budete jich chtít ještě víc. Mirelonový sáček je zkrátka univerzální pomocník, na kterého je spolehnutí.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží