POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Pěnová fólie Mirelon

Publikováno: 31. 8. 2018

Mirelon je vlastně pěnová fólie s nízkou tepelnou vodivostí, která se používá jako tepelná izolace do +90°C. Běžně se prodává v různých tloušťkách od tenké vrstvy 0,8 mm až po silnější vrstvu 5 mm. Vše kolem pěnové fólie Mirelon, ochranné profily z Mirelonu, celé role volného Mirelonu, ale také další obaly, fólie, sáčky, pytle apod. seženete na našem e-shopu.

Použití Mirelonu

Pěnová fólie se většinou prodává v rolích od 20 do 700 metrů (různé šířky) a používá se ve stavebnictví, při přepravě a všude tam, kde je potřeba ochrany a tepelné izolace. Podívejte se na nejčastější použití Mirelonu:

  • Omotávání trubek. Mirelon chrání trubky před vnějším poškozením a před nechtěnou tepelnou výměnou s okolím.
  • Pod plovoucí podlahy. Velmi často se Mirelon používá jako podložka pod plovoucí podlahy. Působí zde jako zvuková i tepelná izolace.
  • Ochranný obal. Díky své nízké ceně a dobré manipulaci se Mirelon používá jako ochranný obal např. při přepravě zboží a dokáže nahradit bublinkovou fólii i vlnitou lepenku.
  • Na karimatky. Z Mirelonu se také vyrábějí turistické karimatky, jejichž funkce je hlavně tepelná izolace a měkké spaní.

 

Mirelon na objednávku

Mirelon se vyrábí v České republice. Na zakázku si můžete nechat vyrobit jakékoliv sáčky či pytle z různě silného Mirelonu, proložky či přířezy (i s perforací pro snadné odtrhnutí) pro přepravu a ochranu větších předmětů. Sáčky mohou mít také samolepící klopu pro jednoduché uzavření sáčku. Pěnová fólie Mirelon je velmi příjemná, dobře se s ní pracuje, je lehká a praktická. Podívejte se na mirelon v našem e-shopu a pokud si nevyberete, kontaktujte naše prodejce s individuální poptávkou. Zabalte to s námi!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží