Během Velikonoc máme zavřeno od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. Otevřeno bude opět od úterý 2. 4. 2024.

Představujeme nové nápojové termoboxy

Publikováno: 2. 12. 2020

Mrazík si drink vychladí jedním dotekem hůlkou mrazilkou. Vám místo magie musí pomoci technologie. Naskladnili jsme boxy, se kterými udržíte správnou teplotu nápojů více než 4 hodiny.

Do kategorie termoboxů přibyly nové nádoby. Nedávno jsme psali o široké nabídce boxů na pizzu, představovali jsme i nadstandardní termoboxy profi, které jsou vhodné hlavně pro větší gastro provozy.

Dnes trochu opustíme svět jídla, představíme si totiž nápojový termobox Cambro GoBox.

Stejně jako jídelní termo nádoby od stejného výrobce, i nápojový box je vyroben z odolného a trvanlivého EPP (extrudovaný polypropylen). Pokud vám to nic neříká, tak ze stejného materiálu jsou například modely letadel. Jedná se o velmi lehký, ale zároveň velmi odolný materiál s dobrými termoregulačními vlastnostmi.

Dalšími výhodami je dlouhá životnost a slušná konstrukční pevnost – běžné používání ho nijak neopotřebuje, rozbít se může prakticky jen při pádu nebo úderu. Box vám tak bude sloužit mnoho let. Nádoba zvládne velké zatížení a nemusíte se bát ji stohovat v několika vrstvách na sebe.

Termobox na lahve

Od jídelních boxů se liší hlavně tvarem. Ten je přizpůsoben na přenos 12 lahví vína nebo 12 PET lahví o objemu 1,5 litru. Teplo či chlad bezpečně udrží po dobu více než 4 hodin.

Hodí se proto nejen do gastra při převozu chlazených nápojů, ale i na velké firemní večírky a teambuildingy. Pomůže s cateringem na oslavách a akcích nebo na soustředěních a táborech sportovních klubů, škol a dětských skupin. Je vhodný i na skladování ledu.

Co potěší možná nejvíce je snadné čištění. EPP boxy můžete umýt v myčce nebo je propláchnout proudem vody. Menší nečistoty odstraníte snadno mokrou houbičkou nebo hadříkem.

Držák nápojů do termoboxů Cambro

Pokud chcete udržovat nápoje chladné i v jiné formě, mohou Vám dobře posloužit také držáky na nápoje v kelímcích. Jeden modul má 3 otvory pro kelímky, díky výliskům na stranách je možné spojovat do řady několik modulů. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží