Zip sáčky: Které z nich jsou nejpraktičtější?

Publikováno: 2. 8. 2023

Aktualizováno: 8. 2. 2024

Zipové sáčky jsou jedním z nejvšestrannějších obalů, které dnes používáme. Nabízí různé výhody a jsou nepostradatelným pomocníkem při organizaci a uchovávání věcí, stejně tak jako při balení a zasílání zboží. Na trhu existuje široká nabídka zip lock sáčků. V tomto článku se podíváme na každý z těchto typů sáčků, jejich výhody a praktické využití.

 

1. Sáčky na zip

Klasické uzavíratelné sáčky jsou ideální pro širokou škálu použití. Jsou vyrobeny z odolného plastu a mají kvalitní zip, který zajistí bezpečné uzavření obsahu. Klíčovou vlastností těchto sáčků je možnost opakovaného otevírání a uzavírání, což je skvělé pro uchovávání drobných předmětů, jako jsou knoflíky, špendlíky, šroubky, šperky, korálky, drobné díly hraček ale například i fotografie. Dají se do nich balit také léky, kosmetika nebo různé vzorky.

Ziplock sáčky - různé velikosti

2. Popisovatelé zip sáčky

Tyto zip sáčky mají navíc na sobě místo se speciálně upraveným povrchem vhodným pro napsání popisku. To je velmi užitečné pro přehledné označení obsahu sáčku, což usnadňuje organizaci a vyhledávání uložených předmětů. Na sáček jednoduše napíšete jaký typ nebo velikost mají v něm obsažené předměty. Přehledné uspořádání různých součástek, šroubů, tvořivého materiálu nebo sbírek s pomocí sáčků se zipem tak není žádný problém.

Průhledný plastový sáček se zipem s místem pro umístění popisu

3. Zip sáčky s posuvným jezdcem

Nejoblíbenějšími sáčky na zip jsou ty s posuvným jezdcem, protože přinášejí ještě větší pohodlí při otevírání a uzavírání sáčků. Díky praktickému designu je možné jezdec snadno posouvat po celé délce sáčku a sáček bez problémů používat znovu a znovu. Dají se využít ke skladování a ochraně elektronického příslušenství, jako jsou nabíječky, sluchátka nebo USB kabely, k uchovávání hraček a stavebnic, kancelářských potřeb ale i textilu. Vzhledem k tomu, že námi nabízené sáčky na potraviny se zipem mají atest pro styk s potravinami, jsou vhodné také na balení ovoce, zeleniny nebo jiných přírodních produktů ať už doma nebo na cestách (uzávěr je navíc vodotěsný, takže jsou využitelné i pro uskladnění např. polévek a omáček).

Plastový sáček se zipem a posuvným jezdcem naplněný rajčaty

Z nabídky různých typů sáčků si snadno vyberete ten nejvhodnější pro vaše potřeby. Všechny jsou dostupné v řadě různých velikostí. Uzavíratelné sáčky jsou nejen praktické, ale také šetrné k životnímu prostředí, díky kvalitnímu materiálu a možnosti opakovaného použití.

4. Zip sáčky CPE

Nově v nabídce naleznete i matné zipové CPE sáčky, které jsou vhodné především na balení oblečení, bytového textilu nebo látek. Tyto uzavíratelné sáčky mají mléčně bílý povrch, což jim dodává nádech luxusu. Jsou vyrobeny z CPE folie, která je velmi pružná a zároveň odolná proti protržení, vlhkosti a teplu. Výhodou CPE sáčků je jejich praktičnost při manipulaci, kde materiál sáčků brání přilnutí ke zboží i k sobě navzájem. U nás na e-shopu jsou dostupné celkem ve 4 rozměrech, konkrétně 17x25 cm, 20x30 cm, 28x36 cm a 30x40 cm.

Z nabídky různých typů sáčků si snadno vyberete ten nejvhodnější pro vaše potřeby. Všechny jsou dostupné v řadě různých velikostí.

autor:
Pavla Lébrová

marketingový specialista

 


Související články

Průhledné stojací doypack sáčky se zipem naplněné muesli   Zjistěte více o průhledných doypack sáčcích na potraviny.
Průhledné stojací doypack sáčky se zipem naplněné muesli   Jak se sbalit na dovolenou? I s tím pomohou zip sáčky.

Související zboží