POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Nenápadný pomocník na zahradu

Publikováno: 29. 7. 2017

Zdá se vám, že na zahradě už máte dostatek úložného prostoru a zahradní bednu byste nevyužili? A to každý den nosíte polštáře z houpačky až do domu? A co dětské hračky? Mají své místo nebo se potulují po zahradě spolu s dětmi?

Bedna je dostatečně velká a díky silnému víku je i velice pevná a odolná. Odolá jak vlivům počasí, tak i neplechám vašich čtyřnohých mazlíčků. A stejně tak je chráněn i obsah, který do ní schováte. Bedna je v tmavě zelené barvě, a tak velice snadno splyne s okolní zelení. Pojďme se tedy, na využití plastové zahradní bedny, podívat ještě jednou.
 

Na polštáře k zahradnímu nábytku

Už nemusíte mít strach z vlhkých polštářů po propršené noci, stejně jako nemusíte každý večer nosit všechny polštáře znovu do domu. Jen dva kroky od vašeho oblíbeného křesla s výhledem na západ slunce je jejich bezpečná úschovna. Říkáte, že teď si možná na zahradě posedíte, jen na chvilku, i ve všední den?

Dětské hračky

Míče, kyblíky, lopatky a hrabičky, nafukovací hračky do bazénu nebo odrážedla, na kterých děti brázdí zahradu jak dlouho jim jen dovolíte, budou v bezpečí nejen před nepřízní počasí, ale i před vrtochy pejsků, kterým zrovna něco přelétlo přes čumák. Navíc uložit hračky zvládnou děti i bez vaší pomoci.

Zahradnické potřeby

V bedně budou chráněny i vaše přesazovací lopatky a nůžky na stříhání květů. Stejně jako zemina, nejrůznější hnojiva a podpůrné prostředky, které půdě prospívají, ale u malého průzkumníka by to bylo nejspíše naopak.

Našli jste v našich tipech, jak by zrovna vám mohla být zahradní bedna nápomocna? Nebo jste přišli na něco úplně jiného? 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží