POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Zakrývací plachta, celoroční pomocník na stavbě i na zahradě

Publikováno: 16. 3. 2016

V domě, ale i na zahradě během roku nastanou chvíle, kdy se zkrátka multifunkční prvek, který by pomohl ve svízelné situaci, velmi hodí.

Prostory domu, sklep, půda, ale ani garáž nejsou neomezené a tak je vždycky více než příhodné, že jedna jediná věc zastane více funkcí. Pokud je k tomu všemu ještě skladná, spolehlivá a něco vydrží, dá se mluvit o malém zázraku a vy jako majitel domu a správce jeho zahrady a okolí máte vyhráno. A přesně to je případ zakrývací plachty s kovovými oky.
 
Její využití je velmi široké prakticky v kteroukoliv letní dobu. V létě ji můžete rozvinout přes haldu písku nebo kupu dřeva a ochránit tak stavební nebo výtopní materiál před deštěm. Na terase nebo balkoně vám zakrývací plachta poskytne dostatek kýženého stínu. Lze ji používat jako levnější a efektivnější variantu slunečníku. A pokud se slunce schová za mraky a jejich temně šedá barva hrozí letní bouřkou, i v tomto případě se můžete pod plachtu schovat a čelit tak rozmarům letního počasí v suchu.

Na podzim ochrání plachta váš zahradní nábytek před vlhkostí a prvními ranními mrazíky, které by se mohly nepříjemně odrazit na povrchu stolu a židlí. V zimě můžete zakrývací plachtu zachytit pomocí kovových ok a umístit ji například nad zemědělské stroje, které se nevejdou do garáže nebo pod přístřešek.
 
Dopad povětrnostních vlivů na ně tak bude minimalizován. Plachta je pevná a spolehlivá, do okrajového lemu je vložený pásek, který tak zvyšuje pevnost okraje, s plachtou budou vaše věci v bezpečí, dokonale kryté před slunečními paprsky, sluncem, deštěm i větrem.
 
Plachta o rozměrech dva na tři metry je univerzálním pomocníkem v exteriéru i interiéru a pyšní se celosezónním využitím. Celoročně pod plachtu uschováte motorku nebo jízdní kolo, zakryjete jí dětské pískoviště či gril. Se zakrývací plachtou šetříte místo i peníze.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží

Plachta zakrývací 3x4 m STANDARD s kovovými oky Plachta zakrývací 5x8 m PROFI 140 g/m2  Zakrývací plachta 5*6 m, PROFI extra silná 210 g/m2
Plachta 3x4 m STANDARD zakrývací s kovovými oky Plachta zakrývací 5x8 m PROFI 140 g/m2 Zakrývací plachta 5*6 m, PROFI extra silná 210 g/m2