Jak skladovat zeleninu - 3. díl
Kdo by nechtěl křupavé mrkve nebo šťavnaté brambory ještě týdny či měsíce po sklizni? Tento článek je třetím dílem malého seriálu o skladování zeleniny.
800 377 773 / [email protected]
Kdo by nechtěl křupavé mrkve nebo šťavnaté brambory ještě týdny či měsíce po sklizni? Tento článek je třetím dílem malého seriálu o skladování zeleniny.
O skladování ovoce se dá na internetu najít poměrně dost. Zelenina ale bývá trochu opomíjená. Tento článek je druhým dílem malého seriálu o skladování zeleniny.
Používáte alobal k zabalení teplých potravin? K vyložení plechu? Při grilování? Ano, tam všude se skvěle hodí. Ale existují i chytrá využití, která málokdo zná. Ukážeme si která.
O skladování ovoce se dá na internetu najít poměrně dost. Hned několik článků máme i na našem blogu. Zelenina ale bývá trochu opomíjená. Přitom, kdo by nechtěl křupavé mrkve nebo šťavnaté brambory ještě týdny či měsíce po sklizni?