POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Jak mohou transportní obálky pomoci zrovna vám?

Publikováno: 9. 1. 2018

Firmě se daří, zásilky odesíláte jako na běžícím páse a máte pocit, že snadnější už to pro zákazníka ani být nemůže? Samozřejmě, že máte i dostatečně pevné krabice a zboží v nich je pečlivě zabaleno. Díky tomu obsah odolá i nějakým těm otřesům a zákazník je vždy spokojen. Co udělat více?

Zkuste zákazníkovi zjednodušit i orientaci v zásilce. Jakékoliv průvodní dokumenty můžete nalepit přímo na balíček a on tak fakturu nebo návod na sestavení nemusí hledat v několika krabicích. Hned vidí, kde tyto dokumenty najde.

Transportní obálky jsou právě pro tyto případy dělané. Jedna strana je pokryta silným lepidlem, které zaručí, že se obálce během cesty ani růžek neodchlípne. Obálka bude držet jak na hladké lesklé krabici, tak i na klasickém kartonu s hrubším povrchem. Uzávěr je řešený samolepicí klopou. Nemusíte mít tedy strach, dokumenty se určitě po cestě nevytratí a zvládnou i cestu od auta k zákazníkovi přes déšť nebo sníh.

Díky celoprůhledným obálkám není nutné upravovat vzhled vaší faktury. Nemusíte se trefovat s adresou dodání do předem vyznačeného pole. I pro adresáta je mnohem přehlednější, pokud ihned uvidí logo vaší společnosti. Průhlednost a tím i větší přehlednost zajisté ocení i dopravní společnost. Pokud si navíc sami tisknete jejich dopravní štítky, můžete je rovnou vložit do průhledných obálek a ušetřit tím čas, při předávání zásilek dopravci.

Transportní obálky jsou v různých velikostech a jsou vhodné nejen pro objemné zásilky rozdělené do více krabic. Přehledně a bezpečně v nich uložíte informace o jakékoliv zásilce.

I malý pomocník může v důsledku udělat velkou změnu ve vašem systému kompletace a odesílání zboží. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží