Obálkám ještě neodzvonilo

Publikováno: 25. 4. 2017

Někdo vám tvrdil, že posílání dopisů v obálce už není IN a že už poštu dávno nikdo nepoužívá? Ale kdeže! Dopisy se posílají každý den a na ústup to jen tak nevypadá. Pravidelně chodí účty a další úřední komunikace, nabídky na úvěry, drobné balíčky z e-shopů a samozřejmě i běžná pošta. A pokud i vy potřebujete něco poslat, tak možná budete překvapeni, že máte mnohem více možností a nejste omezeni jen na běžnou obálku nebo balíček. Třeba obálek existuje několik druhů, které se liší nejen velikostí, ale i materiálem.

A z čeho si můžete vybírat?

1. Plastové obálky

Vodotěsný, pevný a recyklovatelný materiál, to jsou plastové obálky. Je to skvělé řešení, které využijete zejména pro ty dopisy nebo zásilky, u kterých se bojíte navlhnutí nebo mechanického poškození. Navíc jde o velmi lehký materiál, takže se nijak výrazně nezvyšuje cena za přepravu.

2. Klasické dopisní obálky

Nebojte se, i klasické dopisní obálky jsou stále v kurzu. Jde o tu nejlevnější variantu pro zasílání dopisů nebo jiných psaní. Navíc si můžete vybrat z bohaté nabídky tvarů a velikostí.

3. Bezpečností obálky

Potřebujete zaslat cenné psaní? Využijte bezpečnostní obálku, která vám zajistí tu nejlepší možnou ochranu proti neoprávněnému otevření. Ideální způsob, jak přepravit klíče, peníze, šperky nebo třeba kreditní karty.

4. Bublinkové obálky

Potřebujete přepravit něco křehkého a máte strach, že běžná ani plastová obálka neposkytují dostatečnou ochranu? Není problém, zkuste bublinkovou obálku. Díky fólii ochrání zásilku nejenom proti mechanickému poškození, ale voděodolný postřik zajistí i ochranu proti nechtěnému navlhnutí.

5. Zásilkové obálky

Ideální možnost, jak zaslat časopisy, fotky nebo třeba kalendáře. Zásilkové obálky jsou vyrobeny z mikrovlnné lepenky, která dodává celé zásilce větší pevnost.

Obálky jsou stále v kurzu. Vyberte si u nás typ, který se nejvíce hodí k přepravě vašeho psaní nebo balíčku.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží