POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Obálka QSave pro vaše cennosti

Publikováno: 2. 1. 2018

Každý se může dostat do situace, kdy co nejrychleji potřebuje hotovost, doklady nebo platební kartu, kterou si zapomněl v kanceláři nebo doma. V takovém případě se stačí obrátit na Českou poštu. Ačkoliv většina zákazníků na státní podnik nadává, pravdou zůstává, že v porovnání s poštami různých států, je na tom naše pošta opravdu dobře!

Jako cenné psaní pošta doručí balíček maximální hmotnosti 2 kg a jeho obsahem může být cokoliv cenné nebo jakkoliv citlivé. Díky speciálnímu obalu, který je na pohled odlišný od běžných zásilek, se mu dostane od pracovníků pošty odlišného zacházení a každý jeho pohyb je pod zvýšeným bezpečnostním opatřením.

Nebojte se tedy tímto způsobem posílat peníze, doklady, cenné nebo tajné dokumenty, šeky, směnky nebo platební karty. Dále můžete posílat data na CD nebo flash disku. Ale i drahé kameny, šperky a jiné drobné předměty s vysokou hodnotou. Zásilku navíc můžete pojistit až do výše jednoho milionu korun. A Česká pošta 100% garantuje dozor nad zásilkou ode dne podání až do doručení adresátovi.

Bezpečnostní obálky jsou k dostání ve třech rozměrech. Obálky velikosti A5, A4 i A3 jsou vyrobené z odolného plastu a uzavírají se klopou s lepivým proužkem. Tento silně lepivý proužek zajišťuje bezpečnost. Jakákoliv nekalá manipulace se na obálce ihned projeví. Ať jde o mechanické porušení, působení chladu nebo tepla i působení chemických prostředků, kterými by někdo chtěl proniknout do vašeho cenného psaní.

Některé platební transakce mohou trvat i 3 dny. A v některých případech není možné čekat, až váš platební příkaz proběhne zdlouhavým bankovním kolečkem. Svěřte tak vaše cennosti v bezpečnostních sáčcích poště a s expresním doručením budou na místě určení už druhý den.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží