POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Snadné laminování dokumentů

Publikováno: 24. 5. 2019

Když chcete někde něco například vyvěsit, určitě se hodí takový papír první zalaminovat. Pak vám vyvěšený na chodbě vydrží dlouhá léta. To stejné platí pro dokumenty, které budete často a dlouhodobě používat. I proto se laminátory hodí nejen do kanceláří, firem, na prodejny a do skladů, ale i do obyčejné domácnosti.

Sháníte nový laminátor a nechcete do něj investovat moc peněz? U nás můžete hobby laminátor pořídit už za cca 1400 Kč včetně DPH. Vhodný laminátor u nás naleznete i v případě, že hledáte něco ke každodennímu použití. Cena takových laminátorů se pohybuje cca od 6000 Kč včetně DPH výše. Podívejte se a vyberte si, jaký laminátor potřebujete.

Jak velké dokumenty chcete laminovat?

Samotné laminování je stejně jednoduché jako tisk dokumentů. A stačí vám k tomu obyčejný stolní laminátor. Obecně platí, že hobby laminátory vám většinou zalaminují dokumenty do velikosti A3. Jestli vám to stačí a nelaminujete každý den, pak vám hobby laminátor bohatě stačí. Zalaminované dokumenty jsou nakonec nejen praktické, ale vypadají i o dost profesionálněji. Můžete lehce laminovat malé dokumenty i větší ve formátu A5, A4 i A3. Když si pořídíte dražší profesionální laminátor, pak bez problémů zalaminujete i velký formát A2.

Laminátor Peak 332

Vlastnosti hobby laminátoru do A3

Jestli hledáte laminátor "na doma" nebo pro občasné použití v kanceláři, postačí vám například stolní laminátor pro formát A3 – laminátor Dowell DWL 3AF. Jeho cena je 1 890 Kč včetně DPH. Tento laminátor je vhodný pro občasnou laminaci, používá se nejčastěji v malých a domácích kancelářích. Mezi jeho vlastnosti patří:

  • možnost laminace materiálu až do tloušťky 0,6 mm
  • má 4 válce, z toho 2 vyhřívané (nahřátí trvá cca 3-5 minut)
  • má funkci uvolnění válců při zablokování fólií
  • laminuje za tepla i za studena bez použití ochranné obálky

Vyberte si laminátor a nechte si jej poslat do své kanceláře!

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží