POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Cambro termoboxy – profesionální termoboxy různých velikostí

Publikováno: 8. 12. 2020

Cambro termoboxy jsou vysoce profesionální termoboxy, které se používají v potravinářství v čím dál, tím větší míře. Vyrábí se z trvanlivého EPP (expandovaná polypropylenová pěna), jsou velmi lehké, stabilní a normálně se dávají umýt do myčky. Samozřejmě mají atest pro styk s potravinami.

Termoboxy mají za úkol udržet jídlo a nápoje v konstantní teplotě, tedy buď pod 4°C nebo nad 65°C, a to po dobu několika hodin. Používají se tak ke skladování a přepravě potravin.

Různé typy termoboxů Cambro

Termoboxy Cambro se vyrábějí v různých velikostech a provedeních. Naše společnost je autorizovaným dodavatelem značky Cambro pro Českou republiku, takže si u nás můžete vybírat z mnoha druhů nejen termoboxů, ale také termotašek:

  • Velké i malé termoboxy. Největší krabicové termoboxy mají rozměry 69 x 49 x 37 cm, nejmenší pak 39 x 33 x 32 cm. V uvedeném e-shopu najdete i různé velikosti mezi tím.
  • Termoboxy na pizzu. Speciální termoboxy na několik krabic pizzy, od 2 kusů až po 8 kusů.
  • Termotašky. Tyto červenočerné tašky jsou ideální na rozvozy jídel z restaurací, vyrábějí se hned v několika variantách, na pizzu či na obědové boxy.
  • Termoboxy na lahve. Speciální termoboxy na lahve a gastronádoby v různých velikostech.

V naší pražské prodejně máme termoboxy vystavené a ihned k odběru. Můžete si je k nám přijít kdykoli prohlédnout a „osahat“. Kromě zboží uvedeného na našem e-shopu můžeme na objednávku sehnat i jakékoli další výrobky značky Cambro. 

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží