POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Etiketovací kleště

Publikováno: 16. 3. 2016

Nejinak je tomu ve světě balení. Také nejrůznější pomůcky, strojky a zlepšováky běžného procesu pracovního dne oceníte až ve chvíli, kdy neúspěšně zkoušíte pracovat bez nich? A také dojdete k názoru, že bez nich už to nejde? Tak se nepouštějte ani do imaginace na téma, jaký byl svět před vynálezem etiketovacích kleští.
 
Realita každého dne sestávala z množství na sebe navazujících úkolů zahrnujících vypisování cen nebo popisků zboží ručně na kousky papíru, které byly následně aranžovány v blízkosti popisovaného předmětu. A pak přišla revoluce a s ní šetření v oblasti času, materiálu i financí, objevily se totiž etiketovací kleště. Výhody takových kleští ocenili a stále oceňují především majitelé menších obchodů a skladů, ale i nejnovějších supermarketů, kde ruční vypisování etiket nejenže vedlo k nepřesnostem způsobených selháním lidského faktoru, ale především ke zdržování.
 
Jednořádkové nebo dvouřádkové etiketovací kleště, v případě, že je nutné na etiketu natisknout více informací odkazujících nejen k ceně, ale například i k popisu produktu nebo kódu zboží, se stanou nepostradatelným pomocníkem kdekoliv, kde bude třeba něco polepit etiketou. Díky svému provedení kleště perfektně padnou do dlaně a umožňují snadnou manipulaci přímo během lepení i v případě nutnosti výměny kotouče s náhradními samolepkami.

 

 
Výměna je skutečně velmi jednoduchá a zvládne ji provést úplně každý. Posuvné válečky se systémem znaků umožňují vybrat, natisknout a následně spolu s etiketou přilepit nápis ve formě ceny, data nebo poznámky. Nečekejte, až vám kleště budou chybět a pusťte se do ekonomického a praktického balení a polepování už teď.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží