POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Co všechno umí etiketovací kleště Blitz C20?

Publikováno: 4. 1. 2019

Etikety. Taková drobnost a přitom tak důležitá. V obchodě stačí jeden pohled a hned víte, kolik zboží stojí, jaká je záruční či expirační doba a prodavači zase z etiket a štítků mohou zjistit interní kódy důležité při ukládání zboží.

Stačí na to malý kousek papíru a pár čísel a prodejce i zákazník má o všem dokonalý přehled. Nesmíme zapomenout na etiketovací kleště. Třeba jako kleště Blitz C20 Integrale, kvalitní dvouřádkové etiketovací kleště na které se můžete spolehnout.

Že je lepší mít etikety desetiznakové už jsme psali. Lépe se na ně vejdou například data výroby či spotřeby a stejně tak různé delší kódy. Pokud si nejste stoprocentně jistí, že vám 8 znaků bude vždy stačit, vážně není důvod nepořizovat destiznakové kleště a etikety.

10 znaků na každém ze dvou řádků vám dovolí i kleště Blitz C20. Budete tak mít dost místa nejen na cenu, ale třeba i na vlastní interní kódy. Kleště podporují i vytisknutí datumu ve formátu 10.12.2018. Samozřejmostí je kompletní abeceda (bez háčků a čárek), takže si můžete vytisknout opravdu cokoli.

Součástí balení jsou i etikety podporující 2 řádky a 10 znaků a černý barvící váleček a oboje si můžete pořídit i samostatně. Etikety navíc nemusíte mít pouze standardní bílé. Nabízíme i dvouřádkové etikety jiných barev, třeba reflexní zelené a oranžové. Pokud chcete, aby některé zboží bylo opravdu nepřehlédnutelné, je barevná etiketa nejjednodušším prostředkem, jak toho docílit.

Pokud už vaše staré etiketovací kleště dosluhují, nebo jen chcete upgradovat na lepší a novější model, kleštěmi Blitz určitě nic nezkazíte.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží