POZOR. Ve středu 1. a 8. května 2024 bude prodejna zavřená. Děkujeme za pochopení.

Etiketovací kleště - urychlení procesů v obchodě

Publikováno: 16. 3. 2016

Obchod je směna zboží za peněžní hodnotu, která byla konkrétnímu produktu přisouzena. Tato cena se samozřejmě liší, takže stejný produkt u dvou různých prodejců nebude pravděpodobně označen stejnou cenou.
 
Zákazníkovi šetříme úsilí i čas, pokud informaci o ceně ve formě štítku s číslem umístíme přímo na nabízený produkt. Vzduchem tak už nebudou létat otázky směřující k zjištění ceny, vše bude jasné a přehledné. Obchod může začít. Dříve se ke zboží přikládal papírek s uvedenou cenou, ale tento způsob komunikace se zákazníkem není příliš spolehlivý, papír se může ztratit, spadnout, odletět a zboží tak zase zůstává neoznačeno.
 
Doba ale pokročila a tak není nutné setrvávat u metod, které se zrodily dávno v minulosti a v moderním světě prodeje a nákupu už nic nového nepřinášejí. Jedním ze způsobů, jak předejít zákazníkově zmatenosti, bude-li se pohybovat po obchodě aniž by znal cenu zboží, je umisťovat štítek s cenou přímo na konkrétní produkt a v ideálním případě zabezpečit, aby na místě určení také zůstal. Tady pomohou jedině etiketovací kleště. Nejenže je velmi snadné je používat, ale díky předvolbě ceny kleště vlastně pracují za vás, když rychle a efektivně přilepují k povrchu produktu etiketu s cenou nebo jinou informací o zboží. Pro větší variabilitu v lepení a popisu a v zájmu širší možnosti výběru prodejce, existují i etiketovací kleště, které lepí dvouřádkové etikety.

 
Na etikety je možné vytisknout celkem deset znaků na oba řádky. Větší počet znaků ve dvou řadách přináší výhodu v podobě možnosti uvádění na zboží cen jak pro zákazníka, tak například interní kód pro prodejce. Přestože válečky se znaky neobsahují kompletní abecedu, je možné nastavit je tak, aby kleště tisknuly na etikety datum.
 
Kleště jsou zhotoveny z pevného materiálu a provedeny v elegantním designu, perfektně sedí do ruky a díky své váze nezatěžují zbytečně zápěstí toho, kdo s nimi manipuluje. Kleště jsou doplněny sadou etiket a barvícím válečkem, který je možné měnit.

autor:
Jiří Novák

marketingový specialista


Související zboží